Budući da ste dali suglasnost, tvrtke iz grupacije Philips mogu vas kontaktirati u promocijske svrhe e-poštom, SMS porukom i drugim digitalnim kanalima kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže. Kako bismo komunikaciju mogli prilagoditi vašim interesima i ponašanju te vam pružiti najbolji doživljaj, možemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke.
Ti podaci mogu obuhvaćati:Podatke koje ste nam ustupili
Podatke koje želite aktivno dijeliti s nama kao što su: vaše ime, datum rođenja ili dob, adresa e-pošte, poštanska adresa, država, spol, telefonski broj, profil društvenih mreža.Podatke koje prikupimo prilikom vaše interakcije s tvrtkom Philips
Podatke o vašim interakcijama i upotrebi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i srodni proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju odaberete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.Philips će vam dati priliku da u bilo koje vrijeme poništite svoju suglasnost.

Više informacija možete pronaći u Obavijest o privatnosti tvrtke Philips i Obavijest o kolačićima tvrtke Philips.

philips

Promocija je završila.Odabir vašeg novog televizora upravo je postao jednostavan. Ako tražite vrhunsku sliku i zvuk, lako povezivanje i odzivno, jednostavno igranje – tražite OLED TV. Tu je i funkcija Ambilight, za neusporediv prožimajući doživljaj. Pojačajte zvuk svakog filma, sportskog događaja i popisa za reprodukciju sa soundbarom.

Promocija traje od 1.11.2022 do 31.12.2022 te se odnosi na istovremenu kupnju (na istom računu) OLED televizora i Philips soundbara serije 8, kod trgovaca koji sudjeluju u promociji.

PROCEDURA

1. Kupite OLED televizor i Philips soundbar serije 8 iz promocije, u periodu od 1.11.2022 do 31.12.2022 tako da se oba proizvoda nalaze na istom računu, na prodajnom mjestu koje sudjeluje u promociji.
2. Ispunite obrazac za povrat novca na ovoj stranici, najkasnije 10 dana od datuma navedenog na računu.
3. Odmah nakon registracije primiti ćete e-mail s potvrdom registracije.
4. Nakon provjere podataka, ukoliko je registracija ispravna primiti ćete e-mail s potvrdom registracije. Ukoliko registracija ne udovoljava uvjetima promocije, registracija će biti odbijena.
5. Nakon odobrenja ispravne registracije, iznos za povrat će biti uplaćen na račun koji je naveden prilikom registracije.

Za detaljne uvjete ove promocije molimo pročitajte Uvjete promocije koji se nalaze na ovoj stranici.