Budući da ste dali suglasnost, tvrtke iz grupacije Philips mogu vas kontaktirati u promocijske svrhe e-poštom, SMS porukom i drugim digitalnim kanalima kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže. Kako bismo komunikaciju mogli prilagoditi vašim interesima i ponašanju te vam pružiti najbolji doživljaj, možemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke.
Ti podaci mogu obuhvaćati:Podatke koje ste nam ustupili
Podatke koje želite aktivno dijeliti s nama kao što su: vaše ime, datum rođenja ili dob, adresa e-pošte, poštanska adresa, država, spol, telefonski broj, profil društvenih mreža.Podatke koje prikupimo prilikom vaše interakcije s tvrtkom Philips
Podatke o vašim interakcijama i upotrebi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i srodni proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju odaberete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.Philips će vam dati priliku da u bilo koje vrijeme poništite svoju suglasnost.

Više informacija možete pronaći u Obavijest o privatnosti tvrtke Philips i Obavijest o kolačićima tvrtke Philips.

philips

Promocija je gotova.Savršen spoj televizora Performance serije i Philips soundbara uz povrat 1.200 knUvjeti promocije

  • Kupite televizor iz Performance serije i soundbar serije 6 iz promocije u periodu od 1.2.2022 do 31.3.2022 tako da se oba proizvoda nalaze na istom računu, na prodajnom mjestu koje sudjeluje u promociji.
  • Ispunite obrazac za povrat novca na ovoj stranici, najkasnije 14 dana od datuma navedenog na računu.
  • Kupnja Philips proizvoda iz promocije treba biti dokazana računom.
  • Iznos za povrat će biti uplaćen na bankovni račun u roku 40 dana od odobrenja registracije.
  • Povrat novca privatna osoba može iskoristiti samo jednom, za jedan televizor iz Perfomance serije i jedan soundbar serije 6, na jednom računu.
  • Detaljna pravila promocije definirana su uvjetima objavljenim na ovoj stranici.