Budući da ste dali suglasnost, tvrtke iz grupacije Philips mogu vas kontaktirati u promocijske svrhe e-poštom, SMS porukom i drugim digitalnim kanalima kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže. Kako bismo komunikaciju mogli prilagoditi vašim interesima i ponašanju te vam pružiti najbolji doživljaj, možemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke.
Ti podaci mogu obuhvaćati:Podatke koje ste nam ustupili
Podatke koje želite aktivno dijeliti s nama kao što su: vaše ime, datum rođenja ili dob, adresa e-pošte, poštanska adresa, država, spol, telefonski broj, profil društvenih mreža.Podatke koje prikupimo prilikom vaše interakcije s tvrtkom Philips
Podatke o vašim interakcijama i upotrebi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i srodni proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju odaberete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.Philips će vam dati priliku da u bilo koje vrijeme poništite svoju suglasnost.

Više informacija možete pronaći u Obavijest o privatnosti tvrtke Philips i Obavijest o kolačićima tvrtke Philips.

philips

Doživite prvenstvo u stilu kod kuće i počastite se bukom stadiona.
Uz kupnju odabranih Philips Ambilight televizora ostvarujete popust 99,99 € na Philips TAB5109 soundbar.

Ova promocija vrijedi za proizvode kupljene od odabranih prodavača na području Republike Hrvatske između 5. lipnja 2024. i 7. srpnja 2024.

PROCEDURA:

1. Prijavite svoju kupnju ispunjavanjem donjeg obrasca najkasnije 10 dana od datuma kupnje TAB5109 soundbara. Unesite sve potrebne podatke i dostavite potrebne dokumente.
2. Pritisnite Pošalji kako biste registrirali svoju registraciju. Odmah nakon uspješne registracije primit ćete potvrdni e-mail.
3. Odmah, a najkasnije u roku od 5 radnih dana nakon predaje svih potrebnih dokumenata i provjere kupnje, primit ćete potvrdni e-mail o odobrenju registracije. Kontaktirat ćemo vas ako vaša registracija ne ispunjava uvjete za isplatu.
4. Ostvarite povrat novca - Nakon odobrenja ispravne registracije, iznos za povrat će biti uplaćen na račun koji je naveden prilikom registracije.

Za više informacija pročitajte Uvjete i odredbe promocije.
Domaćin ili organizator zadržava pravo izmjene pravila ovog događaja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.


Informacije o proizvodu

Podaci za kontaktBroj računa za uplatu