Budući da ste dali suglasnost, tvrtke iz grupacije Philips mogu vas kontaktirati u promocijske svrhe e-poštom, SMS porukom i drugim digitalnim kanalima kao što su mobilne aplikacije i društvene mreže. Kako bismo komunikaciju mogli prilagoditi vašim interesima i ponašanju te vam pružiti najbolji doživljaj, možemo analizirati i kombinirati vaše osobne podatke.
Ti podaci mogu obuhvaćati:Podatke koje ste nam ustupili
Podatke koje želite aktivno dijeliti s nama kao što su: vaše ime, datum rođenja ili dob, adresa e-pošte, poštanska adresa, država, spol, telefonski broj, profil društvenih mreža.Podatke koje prikupimo prilikom vaše interakcije s tvrtkom Philips
Podatke o vašim interakcijama i upotrebi digitalnih kanala tvrtke Philips kao što su društvene mreže, web-mjesta, e-pošta, aplikacije i srodni proizvodi. Ti podaci mogu obuhvaćati: IP adresu, kolačiće, informacije o uređaju, komunikaciju koju odaberete, pojedinosti o lokaciji i web-mjesta koja posjećujete.Philips će vam dati priliku da u bilo koje vrijeme poništite svoju suglasnost.

Više informacija možete pronaći u Obavijest o privatnosti tvrtke Philips i Obavijest o kolačićima tvrtke Philips.

philips

Promocija je završila.Odaberite Philips televizor Perfomance serije i/ili neki od audio proizvoda u promociji i možete dobiti povrat novca u iznosu 300 kn ili 1.000 kn. Za kupnju televizora Performance serije ili audio proizvoda iz promocije, dobivate povrat novca u iznosu 300 kn. Ukoliko odlučite kupiti zajedno (na istom računu) televizor i audio proizvod, dobivate 1.000 kn, nakon odobrene registracije.

PROCEDURA

1. Ispunite obrazac niže
2. Odaberite opciju za povrat novca:

a) TV + Audio proizvod -> Povrat novca 1.000 kn
b) TV -> Povrat novca 300 kn
c) Audio proizvod -> Povrat novca 300 kn

3. Pritisnite gumb Pošaljite.
4. Primiti ćete potvrdu registracije na e-mail odmah nakon registracije.
5. Nakon provjere unesenih podataka, primiti ćete e-mail sa potvrdom ili odbijanjem registracije. Ukoliko je registracija odobrena, biti će Vam isplaćen odgovarajući iznos na račun naveden prilikom registracije.